Introductie – Strategisch Communicatieplan Ontwikkelen: Van Theorie tot Praktijk

0.00

Tijdens deze online introductiesessie hoor je meer over het “Strategisch Communicatie Frame” en de agile ontwikkeling van communicatiestrategieën. Daarmee krijg je handvaten als communicatieprofessional om flexibele en effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen  die aansluiten bij de dynamische eisen van moderne organisaties.

> 24 oktober 11.00-11.45 uur. Meld je aan via winkelwagen. Je krijgt vervolgens van onze collega Monique een e-mailbevestiging of agendaverzoek met de link naar de online sessie.

Beschrijving

Wil jij aan de slag met het strategisch inzetten van communicatie a.d.h.v. de methodiek het Strategisch Communicatie Frame.
Laat je dan informeren over het frame en de agile aanpak door Vice Versa.
Je krijgt inzicht in hoe je theorie en praktijk kunt toepassen en een communicatiestrategie kunt creëren die past bij de steeds veranderende eisen van moderne organisaties. Vice Versa werkt met een agile insteek waarmee je leert hoe je, je strategie actueel houdt, door in te spelen op veranderingen in moderne organisatie en hoe je je belangrijkste stakeholders hier continu bij betrekt.

Tijdens deze introductiesessie waarin wij het frame en onze aanpak uitleggen komt aan bod:

– De basisprincipes van strategische communicatie a.d.h.v, het frame;
– De agile aanpak toepassen in je eigen organisatie in co-creatie met collega’s en stakeholders;
– Je leert meer over iteratief ontwikkelen en continu te verbeteren;

Deze introductie sessie is voor iedereen die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen en uitvoeren van communicatieplannen binnen een organisatie, zoals:
– Communicatieprofessionals.
– Marketing professionals.
– Beleidsmakers en strategische planners.

Praktische informatie:
De introductiesessie wordt online gehouden. De sessie start om 10.00 uur en duurt 45 minuten tot 10.45 uur.

Kosten:
Deze introductiesessie is gratis.

Trainers:
De introductiesessie wordt gegeven door Anke van der Sluis en Irma van den Meijdenberg: zij delen graag hun kennis en ervaring via interactieve lessen, praktijkvoorbeelden en praktische oefeningen.

Anke van der Sluis

Irma van den Meijdenberg